2010. szeptember 20., hétfő

Napi bontás - 2. nap (Okt. 31.)

Október 31. (vasárnap)

Igazi halloweeni zúzdával készülünk nektek vasárnapra - vámpírok nélkül is lesz vércsorgatás.

Az este minőségi védnöke nem más, mint a Fonogram-díjas INSANE zenekar. Előttük a születésnapját ünneplő Sunset zenekar nyit majd, de ne szaladjunk előre...

20.00-20.45 alterDistrict
21.00-21.45 Angel's Revenge
22.00-22.45 Sunset - Születésnapi koncert (I. felvonás)
23.00-00.00 INSANE
00.15-01.00 Miserium

A Fesztivál legkeményebb napja ugyanis már 20.00-kor elindul. Pettingnek egy kis progresszív numetállal, az új tagokkal visszatérő alterDistrict (http://www.myspace.com/alterdistrict) előadásában. Az "öt ember hétnyolcadban" mutatványát tömény zúzással folytatjuk: a lovat a nép alá az Angel's Revenge (http://www.myspace.com/angelsrevengemusic) adja. A két banda egyébként országos turnéra is indul még az ősszel.

A kellő felvezetés után pedig Leciék érkeznek a Sunsettel (http://www.myspace.com/sunsethungary), hogy új albumukat születésnapjuk alkalmával bemutassák. A 3. születésnap másik részét egyébként november 2-án, egy akkusztikus bulival is megünneplik a srácok.

A kielégítő headbangelések után pedig.. tatataamm.. ! INSANE ! Bezony... Érsiék (http://www.myspace.com/bandinsane) nagy szívességet téve időt szántak a fesztiválra a Royal Flush-turné nyomulása mellett is. Úgyhogy élvezze ki mindenki!

A progresszív levezetést pedig a Miserium gárdája kínálja fel. Ha még nem hallottál róluk, akkor szedd le ingyenes EP-jüket: http://www.miserium.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése